sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Tule takaisin Gabriel, minulla on vielä rahaa jäljellä!

Mielentila jokseenkin hysteerisen sekava. Joku voisi käyttää ilmausta "pasmat sekaisin".

Perjantai-ilta oli ehkä hazardein vähään aikaan, oltiin sekalaisella sakilla Sailalla. SingStariin ei koskettu, ja ehkä niin oli parempi. Jumalat näytti kironneen mut, mutta sitä sattuu.

Tänään heräsin ihan liian aikaisin ja hoipperoitiin bussiin, sieltä kaupungille ja himaan. Seisoin suihkussa ehkä noin puoli tuntia, jonka jälkeen kello kaheksalta aamulla jäin jäädyttämään televisiota.

Myöhemmin päivällä treffasin vanhaa kaveria kaupungilla, ja sain pitkästä aikaa Brahen aurajuustocroissantin. Oli ikävä niitä. Illalla seurattiin kuinka aikuiset näytteli mutsin tekemää näytelmäsovitusta jostain Mika Waltarin näytelmästä. Join epäjuurimehua ja nauroin. Oli ne aika loistavia.

Huomenna oon menossa myymään vaatteita kirpparille. Ajattelin kerätä viimeiset roposet matkaa varten, iiks lähtö kun on jo maanantaina! Pitäisi myös hankkia isäntäperheille tuliaisia, jos vien vaikka salmiakkia, ruisleipää ja fazerin sinistä..? Kun en nyt keksi mitään kliseisempää ja mämmiä ei varmaan ikävä kyllä myydä enää.

Huomenna en luultavasti koneelle ehdi, kun en ole edes aloittanut miettimään mitä matkalle tarvitsen. Eli edessä on paniikkipakkausta, puhelinasioiden hoitoa(kannatti juu paskoa iphonen näyttö) ja kirppistelyä. Ja jos sit vaiks ehtis vielä vähän nukkumaankin? Anyways, nähdään viikon päästä tyypit!

4 kommenttia:

  1. PASKOIT PUHELIMES NÄYTÖN MITÄMISSÄMILLOIN

    VastaaPoista
  2. http://bittersweetlemonberry.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html
    hoi sinä hieno ihminen ketä pidät hienoa blogia ! meeppä kattomaan palkintos :)

    VastaaPoista