sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Anna edes vähän rusinaa

Loma tuli loma meni. Mulla on ollu ihan hemmetinmoinen aktiiviloma päällä, ja just semmosena mä sen itseasias halusinkin.
Tiistaina kokoonnuttiin laamojen kanssa Jennille viettämään iltaa. Tehtiin lasagnea(ja me Jennin kans taiteiltiin yllättävän hyvää kasvislasagnea siihen nähden et kumpikaan meistä ei ollu semmosta ennen tehny!), katottiin Tarzan ja keskusteltiin sivistyneesti. 

Keskiviikkona Mimmi tuli meille, ja alkuperäisen suunnitelman mukaan oltaisiin oltu menossa kuvaamaan mutku sää oli vähä semmonen ja olo tommonen niin jotenki päädyttiin meijän sohvalle kattomaan leffa Napapiirin sankarit. Kauan oon vältelly kyseistä leffaa, mutta kun Mimmi löysi sen meijän hyllystä niin kai se oli pakko kattoo. Kai se oli ihan okei. Iltapäivällä(pienen kädenväännön jälkeen) lähdin Paraisille  Emilialle, missä meillä oli kivat pikku illanistujaiset. Saunottiin, syötiin ja katottiin leffaa hyvällä porukalla, ja taidettiin myös pelata lumisotaa joukkoein pojat+Emilia vastaan tytöt.

Torstaina heräsin erittäin väsyneenä kello 10. Joku kiva oli keksinyt et mun kyyti Uuteenkaupunkiin lähtee kello 12 Turusta, joten tuli aamulla vähän hoppu loikata bussiin Paraisilta ja luistella Itäiselle Rantakadulle. Bussimatka Turkuun meni kivasti koomaillen, ja mut tultiin sit lopulta hakemaan pysäkiltä. Illalla tein pitsaa ja katottiin niilon kanssa joku tosi häiriintynyt Disneyn uutta tuotantoa olevan Tron-leffa.

Perjantaina päätettiin jopa vähän urheilla, joten suunnattiin Uudenkaupungin upeaan uimahalliin. Nojuu on se ihan hauska paikka, kaikki tarvittava hyppytornista vesiliukumäkeen löytyy. Todettiin Niilon kanssa ettei vesijuoksu ole meidän laji(siis oikeesti miten siinä kuuluu päästä eteenpäin??). Pääsin takas Turkuun ja rupesin pakkaamaan viikonloppuista koulutusta varten.

Lauantaina sitten heräsin ihan liian aikaisin ja hankkiuduin rautatieasemalle. Yhteiskuljetus Tippsundin leirikeskukseen lähti kello 8.45, ja ajattelin miten kamalaa mun olis ollu herätä, jos olisin lähtenyt Helsinkiin kouluttautumaan. Koulutus meni oikein mukavasti; suunniteltiin päivärunkoja, puhuttiin rooleista ja vedettiin harjoituskeskusteluita. Vastapainoksi kaikelle asiapitoiselle tavaralle sitten taas saunottiin, pelattiin kiihkeetä pöytäfutista ja puhuttiin yöllä miljardeista. Kun rupesi väsyttämään, jätettiin Miisan kanssa muut ja raahauduttiin omaan mökkiin nukkumaan. Jostain syystä(jota en muista enkä osaa arvaillakkaan) päädyttiin molemmat nukkumaan samaan paikkaan kerrossängyn yläkerrokseen. Siinä oli aika minimalistinen reuna joten aika ihme, etten yön aikana tipahtanut alas. Alas sille patjalle, jolle kumpikaan meistä ei halunnut mennä nukkumaan.


Sunnuntaina oli vielä hiukkasen ohjelmaa, mutta pääasiassa siivoiltiin ja syötiin. Kotona olin joskus neljän maissa, ja nyt oon oikeestaan vaan nysväillyt ja yritänyt  tutorialin avulla tehdä galaxi-kynsiä. Aika räkäset tuli, mut ehkä ens kerralla onistun paremmin. Niin ja hakkasin nauloja seinään, rupes ärsyttämään korutelineen puuttuminen.

Kaiken kaikkiaan aika jees loma, vaikka olisikin mun puolesta voinut jatkua vielä viikolla. Luistelemaan en oo vieläkään ehtinyt, siihen pitää vielä varata aikaa tänä talvena.

Kuvituksena Paavoa, ja toi otsikko on kuulemma jonkun venäläisen runon yks säe..

5 kommenttia:

  1. little prince charming! miljoonat ällöttää ja ne yläpedit ei kyl houkuttele mua enää

    VastaaPoista
  2. huomaa prince charmingin upee linna! joo ei ollu mitkää maailman lokoisimmat

    VastaaPoista
  3. elsa! tuu mun ja jennin kans luisteleen just tänää puhutti :D

    VastaaPoista
  4. david beckham H&M collection selvästi tässä :D:D oivoi laamailu on kyllä kivaa :)

    VastaaPoista