tiistai 23. lokakuuta 2012

kaikki mikä on varjossa on valkoista. kaikki mikä on varjossa on kuurassa




















Syysloma Oulussa Marella, ihanaa. Kumpa meilläkin olisi ollut viikon loma, olisin mielelläni jäänyt pidemmäksi aikaa. Maren kanssa on aina ihan parasta. Leivottiin kiinnostavan makuista pitsaa, katottiin suomalainen elokuva, poseerattiin toisillemme ja yhdessä, unohduttiin antikvaariin, käppäiltiin tihkusateessa ja naurettiin. Treffasin pikaisesti myös kollegaprotuleiriläistäni Annaa, nähtiin viimeksi ehkä 1,5 vuotta sitten.
Hengailtiin ensin Oulussa pari päivää, jonka jälkeen pääsin tutustumaan elämään Haukiputaalla. Mielettömän hienoja maisemia, rakastuin syvästi läheisen joen meditaatiorantaan; jyrkkä törmä ja pikkuinen hiekkaranta. Täydellistä. Siellä istuin pohtimassa ja puhumassa puhelimeen kun Mare veti uimakoulua pikkusille. Hii.
Kun torstaina saavuin Pohjois-Pohjanmaalle, tuli lähtö jo myöhään illalla lauantaina. Läksin yöjunalla kohti Helsinkiä, sain nukkua rauhassa omassa hytissäni. Aamulla olin surrealistisen aikaisin Helsingissä, ensimmäisenä hieman kirpparointia, sitten ihmisiä. Oli hassua olla Helsingissä ekaa kertaa silleen, et oli rahaa tasan junalippuun Turkuun. Hämmentävää. Rahaa ei palanut mihinkään turhaan.

Oli ihana loma, tosiaalta oon helpottunut et pääsee taas arkeen = nukkumaan. Heha. Ouluun lähden ehdottomasti uudestaan ens kesänä viimeistään, ja naurujoogaa on joskus pakko kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti