lauantai 27. lokakuuta 2012

unknown shoulder

Maanantaina oli kokeidenpalautuspäivä, petyin ja yllätyin. Nätti sää ja seura kuitenkin piristi, ihana Venlatiimiläinen saapui Pohjois-Pohjanmaalta ilahduttamaan mua läsnäolollaan. Tehtiin mättösalaattia, syötiin liikaa keksejä, katottiin very potter musical ja istuttiin karusellissa ihan liian pitkään. Tehtiin myös elämänsuunnitelmat, minä tulen asumaan tiipiissä Venlan puutarhan vieressä ja me kirjoitetaan kirja. Supermegafoxyawesomehot. 


Tiistaina heräiltiin rauhassa, kiireettömät aamut on parhautta. Päästin sisäisen masterchefini valloilleen kun säädin meille aamiaiseks toasteja ja teetä. Huimaa. Vääntäydyttiin kaupungille kahdeksitosta ja saatoin Veen rautatieasemalle. Koulupäivä kesti vain vartin, joka sekin kyllä venyi kakskytminuuttiseksi kun hölötettiin ryhmänohjaajan kanssa vähän ylimäärästä. Illalla raahattiin vielä Minnin kanssa kamat kirpparille.


Keskiviikkona oli toiminnantäyteinen päivä. Ensin koulussa oli vaalipaneeli, oli se ihan kiinnostavaa seurata sitä juupas-eipäs-väittelyä. Tämän jälkeen lähdettiin musiikkiteatterikurssilaisten kanssa Aurinkobalettiin katsastamaan Walkabout-esitys. Tanssia on ihan mielettömän kiinnostavaa seurata, jännittävää miten niin haastavat ja voimaa vaativat liikkeet saadaan näyttämään niin helpolta.
Illalla käytiin vielä Saran kanssa Kirjakahvilassa kuuntelemassa sello- ja viulumusiikkia. Turku ja Aurajoki olivat kauneimmillaan, peilityyni ilta ja ruskan värit. Mulle on ihan turha tulla väittämään, että Turku olis ruma kaupunki.



Torstaina ei tainnut tapahtua mitään? Kalenterissani lukee yksinkertaisesti "mene kotiin" ja niin kyllä teinkin heti koulusta päästyäni. Mua vaan väsytti, taisin olla syvässä unessa jo yheksän aikaan illasta.

Perjantaina oltiin porukalla Rcmässä(mistä kuvatkin ovat) chillaamassa ja kuuntelemassa musiikkia. Alkuillasta juotiin teetä, selattiin lehtiä, juteltiin ja tehtiin Tieteen kuvalehden testejä. Kun bändi aloitti ja jamit pääsivät alkamaan, lähdettiin jossain välissä tanssimaan. Pikkukeikat on niitä kaikkein intensiivisimpiä, oli mukava päästä taas tyhjentämään päätä ja huojumaan muiden sekaan. Jamien jälkeen lähdin Emilian kanssa niille, juotiin glögiä, leikittiin lohikäärmeitä ulkona ja oltiin liian väsyneitä.


Noh, tänään lauantaina luikin sitten aamuauringon paisteessa takaisin kotiin suihkuun. Aamupalaksi teetä ja hummusta leivän päällä, enpä taida jaksaa liikkua mihinkään vähään aikaan, Tai ehkä käyn pikaisesti kääntymässä silakkamarkkinoilla mikäli jaksan. Huomenna olis tarkotus mennä Kirjiksen sunnuntaibrunssille, siellä näytetään joku Burton-leffa.

2 kommenttia: