sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Welcome to the jungle

Oli aika multikultturelli viikko. Se kellopeliappelsiini alkuviikosta, torstaina käytiin Heidin kanssa kattomassa Friends With Benefits(aika perus romanttinenhömppäkomedia) ja nyt perjantaina kävin Turun kaupunginteatterilla kattomassa näytelmän Rikos & Rangaistus. Se oli siis siellä pienellä Pikkolo-näyttämöllä esitettävä yhden miehen näytelmä. En oikein vieläkään tiedä tykkäsinkö siitä, mut ainakin näyttelijä oli ihan hirmu hyvä(ei oo vissiin kauheen helppoo ottaa koko näyttämöö yksin haltuun!). Kauheen ahdistava se ainakin oli, ja joissain kohdissa oikein pelästyin näytelmän rajuutta. Hauskinta oli, kun keskellä näytelmää näyttelijä tuli tarjottimen kanssa tarjoamaan koko yleisölle teetä ja keksejä. Pieni välihengähdys.

Eilen lauantaina sitten alkuperäinen suunnitelma oli lähteä Saran kanssa Seiliin saarelle fiilistelemään syksyä, mutta se suunnitelma peruuntui valitettavasti jo kauan sitten. Harmittaa vieläkin! Sitten päätettiin että mennäänkin fillareilla Ruissaloon termarikaakaot messissä fiilistelemään, mutta päätettiin lykätä sitä sunnuntaille kun se kävi molemmille paremmin.  Lähdin sitten eilen viiden aikoihin Paraisille Emilian & Jennin viidakkoteemaisille synttäreille, ja kun oltiin vähän aikaa harhailtu Paraisten lähimaastossa, löydettiin perille("joo siinä ponttoonisillan toisella puolella" "niin kummalla..?"). Se olis sit muute viiminen kerta ku mut nähään leokuosissa, ei yhtään hävettäny kävellä kaupungilla ennen sitä ku kaikki mahdolliset puolitutut tuli vastaan! Terrorisoitiin pikkulapsia, saunottiin, syötiin ja uitiin tietty, eikä illalla ei ollut ongemlia nukahtamisessa. Hoh. Tehtiin Jiille ja Eelle oikein hienot kortitikin, mutta valitettavasti tulostin oikutteli eikä saatu niitä valmiiks;


Eilen siis piti mennä Ruissaloon, oli aurinkoista ja lämmintä. Ei menty. Nyt taivas on pilvessä ja on muutenkin tosi masentava sää. Tä on just tätä.

PS. On täysin normaalia saada 16-vuotiaana nimpparilahjaksi Legon Star Wars-hävittäjä. Hei siin on heittoistuin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti