sunnuntai 4. joulukuuta 2011

If you got nothing to lose, don’t be afraid to get down

Mmmmm. Alkuviikko oli tosiaan aika kaaoksellinen koeviikon takia, mut keskiviikkona vikan kokeen jälkeen pysty taas hengittämään. Keskiviikko oli itseasiassa aika kiva lopetus kokeille, päästiin sillon Juhiksen kautta leffaan ilmaseksi. Kyseessa oli semmosen leffan kun Avain Italiaan pressinäytös, elikkäs se ei ole edes vielä tullut ulos Suomessa. Se on kuvattu Cabella nimisessä pikkukylässä Italiassa, ja sai aikaan semmosen pakko-päästä-Italiaan-asap-kuumeen että oksat pois! Leffa oli siis todella kauniissa maisemissa kuvattu ja siinä oli kauniita ihmisiä, mutta jäi juoneltaan aika pliisuksi. Leffan loputtua sain tietää, että se oli suomalaisten tuotosta(no okei siitä randomissa kohdassa esiin hyppäävästä Mikko Leppilammesta olisi ehkä voinut päätellä jotain..). Tuli aika puskan takaa, koska tuosta leffasta puuttui kokonaan tummat värit ja ahdistus.
  Sitten kun leffa loppu ja kaikki alkoi valumaan oville päin, oli aika shokki huomata et ne kaikki leffan pääosanäyttelijät seiso siinä oviaukolla. Ne oli siis kaikki italialaisia, pieniä ja kauniita. Pienempiä kuin mitä elokuvasta näki :D NO anyways ne piti pienen kyselytunnin ja kerto vähän siitä elokuvanteosta.


  Nyt kun alko uusi lällärijakso(musiikki+kuvis+valokuvaus kaikki samas jaksos wihii), oon vaa möllöttäny loppuviikon. Kävin Uudessakaupungissa ja oikeestaan vaan hakkasin rumpuja (ihan loistava tapa purkaa aggressiota, ei silleen että mulla semmosta olis..) ja seurasin kun 3-vuotias pikkuveli pelaa innoissaan angry birdsiä.
  Ens viikostakin näyttäis tulevan aika hauska. Maanantaina koulusta pääsee jo siinä kahdentoista jälkeen koska itsenäisyyspäiväjuhla. Huomiseksi oon myös varannu kampaaja-ajan, ei tästä mun alkaneesta hiustenkausvatusoperaatiosta tuu mitään! Ei vaan riitä maltti, ei sitten millään.

Niiin, ja toi otsikko.. Liittyy yhteen juttuun josta saatan kertoa myöhemmin.. ;)

1 kommentti: