lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuoden viiminen viikko

MAANANTAINA juhlittiin Niilon täysi-ikäistymistä käymällä ravintolassa, jossa sain kumiperunoita. Oli kivaa tilata kalaa pihviravintolassa.

TIISTAINA mentiin Jennin, Emilian, Emman ja Didin kanssa Aurajoelle kuvailemaan. Graffitit oli hienoja, ja ulkona oli ihan pirun kylmä kun tuuli niin hitosti. Oli silti hauskaa, ja siirryttiin vielä parin kuppilan jälkeen kävelykadulle ja sieltä Teatterisillalle.

KESKIVIIKKONA ruodittiin alennusmyyntejä Saran kanssa, ja petyin Indiskan teekuppialejen sisältöön. Kaikki hienoimmat oli joko jo mun omistuksessa taikka myyty, joten mitään ei lähtenyt mukaan. Pari paitaa löysin kylläkin, Carlingsista ja Zaran pikkupoikien osastolta. Heitin pyyhkeen kehään suostuttelemalla rikoskumppanini heselle, ja totesin kalahampurilaisen olevan erittäin syötävää. Aika hyvää itseasiassa. Mietin myös, että onko kännykän kokoinen kalenteri liian hukkumisaltis mun käytössä. Illalla lähdin evakkoon Velkualle, missä paistettiin loimulohta takan äärellä ja syötiin parasta kurpitsapiirakkaa ikinä.

TORSTAINA siirryin takaisin Turkuun, josta lähdin Raisioon repimään tapetteja seiniltä. Pidettiin Saran kanssa vielä Back To The Future-maratooni, joka venyi aamu neljään. Vannottiin, ettei ikinä(Never is an awfully long time) koskettaisi poppareihin uudestaan.

PERJANTAINA lähdettiin hitaasti käyntiin, ja aamuisen iltapäiväisen Will&Grace hetken jälkeen saatiin kuin saatiinkin raahauduttua kaupungille ja sieltä Finnkinoon katsomaan My Week With Marilyn-leffaa. Rakastuin vielä palavammin suklaakuorrutteisiin cashewpähkinöihin, joten niitä seuraavina merkkipäivinä lahjaksi, kiitos.

LAUANTAINA eli huomenna eli tänään lähden valloittamaan Velkuaa, ja näkemään Paavoa pitkästä aikaa. Sillä on huomenna synttärit, joten pitää Niilon kanssa pikashoppailla sille lahja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti